Returer/Ångerrätt/Byten– Fitnesspower
20% rabatt på ALLT! KodFITNESS20 i kassan.
Öppet köp i 14 dagar
Välkommen! Fri frakt över 500kr
info@fitnesspower.se

1. Returer

Vi erbjuder våra kunder kostnadsfria byten & smidiga returer

För att returnera eller byta en produkt så fyller du i formuläret "Returbegäran" som du hittar här vi garanterar en enkel och smidig returprocess. Hos oss får du gratis byten samt smidiga returer. Vid retur skall produkten vara i nyskick och plagget skall returneras i sin originalförpackning. 

Returnerar du varor till oss som ej följer våra policys så blir returen ej godkänd. 

Retursedel? 

Vi skickar inte med några retursedlar i paketet på grund utav miljön. När man fått sin retur godkänd så får man en retur-etikett via mail. Denna retur-etikett skriver man sen ut själv och klistrar sedan på paketet och lämnar till postombudet. 

 

2. Ångerrätt

Vid köp hos oss så har du alltid 14 dagars öppet köp/ångerrätt från det att du mottagit din vara. Vill du avbryta ett köp när varan redan är skickad måste du först ta emot varan och sedan kontakta oss. Efter att du kontaktat oss och fått returadress så måste vi ha paketet tillhanda inom 14 dagar annars kommer vi ej godkänna returen. 

 

3. Byten

Vid byten kontaktar du oss via returförfrågan eller mail och så motar du en returetikett så du kan returnera den varan som du inte vill ha och vi ser till att du får den varan du vill ha i stället.

 

Med vänliga hälsningar,

Team Fitnesspower

Vad letar du efter?

Din varukorg