Miljötänk– Fitnesspower
20% rabatt på ALLT! KodFITNESS20 i kassan.
Öppet köp i 14 dagar
Välkommen! Fri frakt över 500kr
info@fitnesspower.se

Så tänker vi

 

För oss på Fitnesspower är det viktigt att det vi gör påverkar miljön så lite som det bara går. Vi har därför valt att skicka alla våra varor direkt från våra leverantörer, detta gör att vi endast fraktar de varor som vi faktiskt har sålt till konsument istället för att importera containrar med kläder där man inte vet om allt blir sålt eller inte.
Detta gör att miljön påverkas avsevärt mindre. Vi har även kapat en mellanhand vilket gör att varorna skickas från A till B (Leverantör till konsument) istället för att vi först ska importera varorna och sedan skicka dom till konsument. 

 

Tillverkning

Vi tillverkar endast de kläder som vi säljer, detta betyder att vi inte tillverkar mer kläder än nödvändigt, vilket bidrar till mindre utsläpp, som är bättre för miljön. 
Leveranstiden blir lite längre (8-15 arbetsdagar) men vi kan istället ha gott samvete gentemot vår miljö som är allra viktigast i vår tid. 
Vi skickar aldrig med fraktsedlar eller följesedlar i våra paket, detta för att spara på miljön genom att använda papper så lite som möjligt. 

 

/Team Fitnesspower

Vad letar du efter?

Din varukorg